Відбулась зимова мандрівка "Тотальне замороження" - Пласт
EN

Ось і закінчилася наша зимова казка ШЗМ “Тотальне замороження”. П’ять днів пролетіли – як один. Погодьтеся, відвідати зимові гори наважиться не кожен. Проте цього року 9-14 січня 22 сміливці з восьми міст України все ж помандрували зимовими Карпатами.

Отримані знання учасники од​​​​​​разу спробовували на практиці: ходили в кішках, “зарубувалися”, імітуючи зрив зі схилу гори тощо. Куховарення в зимових горах – чи не найважливіший інструктаж. Хтось вперше почув про сублімати, хтось – про те, як зручніше готувати їжу.

Зимова казка продовжилася на двох із шести двотисячників України – Петросі (2020 м) і  Говерлі (2061м). Після тривалої, але цікавої, мандрівки учасники відновлювали сили в гірській бані, а опісля – співали в колі близьких людей довкола запальної ватри. Двоє першунів – ст.пл. Ілля Войтенко та ст.пл.прих. Василь Павлюк – отримали символічні подарунки.

Велика подяка всім, хто сприяв проведенню цієї події, а саме інструкторам – Івану Кухарю, пл.сен.пра. Юрію Лучину ЛЧ, ст.пл. Віктору Лукачику, ЛЧ, а також нашим спонсорам – інтернет-магазину “Харчі”, HappyElk, Highlander, Tushe, а також всім, хто долучився до організації поза вишколом.

Поділитися

Схожi новини