Курінний табір Рудницьких з присмаком Голівуду - Пласт
EN

З 30 червня по 9 липня 2018 р. Божого відбувався курінний табір куреня число 56 ім. Мілени Рудницької під назвою “Campwood” в с. Липа Долинського р-ну Івано-Франківської обл.

Тематикою табору став кінематограф. Кожен день починався з хлопавки (інструмент, який застосовують при зйомці кіно- і телефільмів) та оголошення жанру фільму, в перебуватимуть учасники наступні 24 години. Були присутні тут і комедія, і мюзикл, і мультфільм, і пригодницький, і навіть детектив. Дівчата також влаштували танцювальний батл і зіграли в «Моя зможе», представивши свої «кінокомпанії». Однією з захоплюючих точок програми став майстер-клас з акторського мистецтва, де пластунки дізнавались і опановували усі тонкощі гри акторів і театрів. Крім того, актори- учасниці ще й вдосконалили свої кулінарні здібності, побувавши на майстер-класі з приготування салату «Цезар», спробували малювати хною, дізнались про туристичне спорядження і багато інших цікавинок. Вечори на таборі закінчувались за переглядом мультфільмів з гарячим какао або під співи біля ватри в теплому сімейному колі.

Поряд з Рудницькими таборували львівські хлопці з куреня число 7 ім. Петра Сагайдачного. З ними відсвяткували Івана Купала: плели вінки, співали купальських пісень, топили Марену та їли вареники. З Сагайдачними були також інтелектуальний етнозмаг, який хлопці організували, гра у волейбол, співи й танці на ватрах, активне листування, адже діяла ж таборова пошта.

Ось декілька слів від коменданта (головний організатор) табору Юлі Терлецької: «У вересні минулого року я сама взяла на себе цю роль і прожила з нею до останньої хвилини курінного табору. Боятись – не боялась, бо знала крутість дівчат, з якими буде працюватись. Молодші покоління рідного куреня та їхні посмішки щодня – це все, заради чого більш ніж півроку ми збирались і продумували кожну хвилину табору, відповідність легенді, дрібні декорації й атмосферність. І все виправдалось!:) Щасливі обличчя і сльози юначок після закриття табору надихають! Люблю кожен день, проведений з цією сім’єю».

Поділитися

Схожi новини