27-28 січня у Львові вперше відбувся кулінарний змаг «10 овочів»

Звичайно, двох днів мало, щоб стати Ектором Хіменесом, мало, щоб навчитись готувати, мало навіть для того, щоб наїстись, але цього точно достатньо, щоб зацікавити людину в кулінарії і дати їй поштовх до навчання.

Під час вишколу кожен почув для себе багато цікавого і навчився чогось корисного.

Інструктор першої гутірки розказав для чого нам їсти, що важливо пам’ятати перед тим, як розпочати приготування якоїсь страви, щоб кожен з нас зрозумів, що він робить на вишколі і для чого йому це. Тож протягом дня, долаючи які-небудь перешкоди, ми згадували слова з цієї гутірки.

В перший день ми вчились поводитись з м’ясом, нарізати продукти, як у крутих відео, а підсумком дня стало приготування смачної курки.

Другого ж дня ми готували карбонару та десерт – еклери,вчились правильно оформлювати страви.

Щоб перевірити, наскільки добре учасники засвоїли матеріал відбувався квест, інтелектуальний змаг та опитник.

В результаті першункою стала Наталя Правосудова, з чим її і вітаємо!

Кажемо велике дякую компаніям babaibakery, Ярич, Кольорова корова, Майстерня Карамелі, The Wall, Терра Фуд за те, що допомогу у проведені заходу.

А особлива подяка Холдингу емоцій !FEST, за надання місця проведення на !FESTrepublic та неймовірних майстер-класів від шеф-кухарів – Юра Кошик, Юра Пономарчук та Кирило Карпишин. На такій кухні так і хочеться творити!

Ніхто ж не залишився голодним, правда? 😉

Ловіть більше фото тут.

By | 2018-02-06T15:40:10+00:00 06.02.2018|Categories: Загальне|Tags: |