2 грудня на Рівненщині відбулась окружна Спартакіада 2017 - Пласт
EN

2 грудня у смт. Квасилів відбулася Окружна Спартакіада 2017, де пластуни з усієї області мали можливість позмагатися у різних видах спорту. Спартакіада зібрала близько 200 учасників та ще раз довела, що Пласт – місце, де кожен має змогу реалізувати себе незалежно від віку чи навиків.

Учасники змагалися у командних та індивідуальних видах спорту. Квасилівський НВК був переповнений життям, усюди витала атмосфера дружнього суперництва. Учасники цілий день змагалися та демонстрували свої навики у грі в футбол, баскетбол та волейбол, вражали журі неймовірними підтримками під час чирлідингу, боксували, випробовували свою влучність у стрільбі, швидкість реакції та спритність – у настільному тенісі. Був шанс проявити себе і з інтелектуальної сторони – усі бажаючі мали змогу зіграти у шахи або шашки. Переможці отримали практичні та необхідні призи, які, безсумнівно, стануть чудовою мотивацією для участі у майбутніх змаганнях.

Цьогорічна Спартакіада мала на меті не лише перевірити фізичну підготовку пластунів, а і налагодити дружні контакти між різними осередками. Велику роль вона відіграла і для тих, хто лише знайомиться з організацією – усі вони змогли сповна відчути чарівну атмосферу пластового духу та братерськості.

Завдяки плідній та натхненній праці проводу, захід пройшов неймовірно успішно та яскраво, подарувавши кожному з учасників чудові спогади та позитивний досвід. Варто зазначити, що Спартакіада відбулася за активного сприяння  та підтримки начальника Рівненського районного відділу освіти Набочука Олександра та Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

Поки що, цьогорічна Спарта – захід з рекордною кількістю учасників для Рівненської округи. Сподіваємось, що наступного року вдасться перевершити рекорд якісно та кількісно. А поки – вперед до вершин!

Поділитися

Схожi новини