16-18 березня відбувся весняний Малий Злет 51 куреня УСП “Ластівки” ім. Олени Вітер - Пласт
EN

Минулих вихідних 51 курінь УСП “Ластівки” ім. Олени Вітер злетівся на Малий Злет, який відбувався в писанковому місті Коломия.

В атмосферному та надихаючому колі ластівки та пташки підсумували пророблену за півроку роботу, склали плани на початок таборового літа, поділилися завзяттям, радістю, сміхом та мотивували одна одну. Навіть сніг не завадив дівчатам порадитись в затишній атмосфері у мистецькому центрі “Світовид”, поспівати улюблених пісень та ще краще й ближче пізнати одна одну. Також дівчата відвідали музей Писанки, де надихнулися перед Великодніми майстер-класами з писанкарства.

Цього злету крилата сім’я збільшилась на одну пташку – Оксанку Буць та на три Ластівки: Віту Курчак, Аліну Боровик та Мар’яну Лозовик, які стали дикими Ластівками! Тепер нас 28 дійсних членів куреня. Також  ластівка – Людмила Забудько отримала такий довгоочікуваний шеврон та виросла в ступені до чорнокрилої Ластівки. Вітаємо наших дівчат і бажаємо їм успіху та натхнення в роботі на благо куреня, Пласту та України.

Відгуки про Злет:

Кожного разу збираючись на злет ти не знаєш, що тебе чекає і хто тебе чекає…  

Але кожного разу – це нові відчуття, нові емоції, нові знайомства, нові смаколики та нова сторінка твого життя. Це те відчуття, коли на Миколайка чи на день народження ти відкриваєш гарно запаковану подарункову коробочку з великим бантом. Це сюрприз, несподіванка, а інколи і шок:)… Але в сумі це приємне відчуття, відчуття бути Ластівкою. Бути одною із них… Літайте високо!” – чорнокрила ластівка Людмила Забудько.

 

Це був мій перший злет з Ластівками і там я побачила, наскільки чуттєвими можуть бути співи, продуктивними – обговорення і веселим – спорт. Було тепло і затишно.” – пташечка Оксана Буць.

 

Я знову зустріла людей, із якими з першої секунди здається, що знайома вічність. Посміялась та наспівалась від душі, змотивувалась на наступних півроку точно! Не хотілося їхати назад у Вінницю.

Надихаюча гутірка, намагання намалювати щось гарне на знайомстві, гори смачної їжі, яку хочеться з’їсти, але вже нема куди, синці на руках від волейболу, бо дуже хочеться грати, але не дуже вмієш (зовсім не вмієш), пісні, які спонтанно співаються ідеально, але їх неможливо зловити камерою, тепла весняна ватра, коли надворі йде сніг (особливо ігри та спів дівчат на початку, від якого аж мурашечки побігли), смаченний пиріг  батьків Ластівки при свічках, біганина в снігах, недільна Служба та музей писанки. Кожна мить, то наче  вогники однієї великої ватри, що буде гріти з середини ще дуууже довго 🙂” – пташечка Ольга Стецун.

 

ст. пл. Ольга Іщенко, Ls

Поділитися

Схожi новини