У Києві відбувся Крайовий ідеологічний вишкіл "Крин". - Пласт
EN
9-10 лютого 2019 р.Б. у місті Києві відбувся Крайовий ідеологічний вишкіл “Крин”.

“В якому напрямку рухатись? Робити і ризикувати чи віддатися на поталу обставинам? Як робили ті, хто був до нас? Наскільки актуальні тогочасні виклики українського народу та як давати раду теперішнім викликам?” – на ці та інші питання шукали відповіді учасники ідеологічного вишколу “Крин”, що відбувся 9-10 лютого в Києві .

Цьогорічний вишкіл був присвячений проголошенню Акту злуки УНР та ЗУНР. Два насичених дні ми спілкувалися про історію визвольних змагань 100 років тому та наших днів, про роль інституту держави для забезпечення прав та захисту національних інтересів, роль кожного з нас як громадян в цьому процесі, отримали корисну інформацію про інформаційну безпеку та гігієну та багато іншого. Не могло обійтися і без дискусій, адже скільки людей, стільки й думок, а досягнути спільного розуміння неабияка навичка в будь-який час. Як же без традиційної ватри від Дубового Листя, сповненої емоцій та тепла 🔥

Дякуємо учасникам вишколу за інтерес, включеність та віру в нас, адже без вас цей вишкіл не відбувся б. З кожним роком нас стає більше і ми працюємо над собою та над тим, аби вишкіл ставав кращим та змістовнішим. Окрема подяка нашим лекторам, які поділилися своїм часом, досвідом та знаннями. Також дякуємо всім хто проявив інтерес до вишколу ще до його початку, раді що вдалося привернути увагу 😏. Вчіть історію, бунтуйте, і любіть один одного 💚. Ну і, звісно, ставте питання, адже як сказав С. Петлюра: “Народ, що породив висловника своїх думок і настроїв, чи то поета, чи діяча на громадській ниві, наділяє його рисами свого Я”.

📣Чекємо на інших заходах Курінь УСП “Дубове Листя”, найближчий з яких буде в квітіні, а саме вишкіл з військового пластування Вишкіл “Слід”💥.

Шануймося!

#ДубовеЛистя

Поділитися

Схожi новини