Новацтво Івано-Франківська відзначило 205-ту річницю з народження Кобзаря - Пласт
EN

10 березня 2019 р. Божого з нагоди 205-ої річниці з народження Т. Г. Шевченка новаки з рою «Котигорошки» підготовчого гнізда «Планета Героїв» провели захоплюючий детективний квест «Куди пропав портрет Т.Г.Ш.» в міському парку ім. Шевченка. Новаки слухали розповіді з життя поета, розгадували головоломки, мандрували, співали пісень на слова Шевченка, розглядали картини намальовані Кобзарем, декламували вірші та, розгадавши загадку, знайшли портрет.

А в той час новачки гнізда ч. 28 «Чарівний ліс» та їх виховниці перенеслися у 18 століття, коли жив Тарас Шевченко: розгадали та заспівали вірші Шевченка, погралися в народні ігри, в які, напевно, бавився маленький Тарас, намалювали та склали портрет Тараса Григоровича, відповіли на анкету.

В Пласт Івано-Франківська також відбувся конкурс новацьких малюнків на тему творчості Шевченка, участь в якому взяли 14 новаків і новачок. Всі конкурсанти отримають подяки за участь, окрім того переможці будуть нагороджені цінними призами, що буде оголошено пізніше в групі facebook Улад Пластового Новацтва станиці Івано-Франківськ.

 

Поділитися

Схожi новини