24 березня в Івано-Франківську відбулася Новацька Спартакіада - Пласт
EN

24 березня 2019 р. Божого відбулася Новацька Спартакіада станиці Івано-Франківськ у гімнастичному манежі Коледжу фізичного виховання.

Понад 80 новаків і новачок та майже 30 пташат змагалися у футболі, флорболі, перетягуванні канату та різноманітних естафетах. Були для учасників спортивного заходу і йога, і спортивні ігри, та діяв скалодром.

Спортсменів було об’єднано в 12 команд, які ротаційно брали участь у видах змагань. Серед команд переможні місця розділили: ІІІ місце «Блискучі хмаринки», ІІ місце «Смурфики» і виграла Спартакіаду, та здобула І місце команда новаків «Спарта».

На заході було пов’язано хустку і прийнято у Пластприят Дроздова Андрія Володимировича – директора легкоатлетичного манежу (пластприят – це приятелі Пласту, які допомагають організації).

Також на Спартакіаді можна було придбати смаколики на благодійному ярмарку, який організували батьки пташат та новацтва. Кошти в розмірі 2260 грн. будуть передані на лікування донечки  пластового друга Оніщука Олексія. Подяка Дарії Маланюк та всім батькам, хто долучився до ярмарки.

Пласт Івано-Франківська також дякує коменданту Новацької Спартакіади-2019 Денису Лук’яненко за чудову організацію заходу.

Поділитися

Схожi новини