4-5 травня відбудеться “Шляхетність” — другий вишкіл із циклу МШВ - Пласт
EN

Вже 4-5 травня 2019 року біля с. Білий Камінь на Львівщині відбудеться вишкіл “Шляхетність”, що спрямований на підготовку проводу пластових таборів. Організатори: 12 курінь УСП/ підг. курінь УПС “Рутенія” та підг. курінт УПС “Вовча Ліга”. Запрошуємо старше юнацтво (16+), старших пластунів на сеньйорів.

Вишкіл допоможе вам створити програму та легенду вашого табору. Ви не забудете про емоційне, ідейне та духовне наповнення. На виході ви будете мати сплановані таборові активності та рамову програму.

Табір – це, перш за все, про емоційне наповнення. Саме цей елемент робить табір незабутнім. Таким, щоб учасникам хотілося на нього повернутися, і радити його своїм друзям. Але провести табір заради табору – це не про нас. Важливо пам’ятати про ідейне наповнення: не забувати про доречну легенду та виховний момент.

“Шляхетність – це найкращий вишкіл у Пласті, на якому я була. Це нереальна атмосфера. За 2 дні отримуєш емоцій більше, ніж за 2 таборових тижні. Регбі, нічні пригоди, вимарші, теренівки, атмосферні ватри, практичні завдання, майстерки, розмови про цінності, і багато щастя – все це за два дні!” – абсольвентка МШВ2016, комендант Шляхетності 2019, Віка Щербатюк, Rt.

З нас – цікава програма і море вражень. З тебе зголошення.

Є питання? Писар – Валерія Гаєва (0983832469)

 

“Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг” (с) Рутенія

“На дідька – хрест, на ворога – меч” (с) Вовча Ліга

Поділитися

Схожi новини