Центральний Офіс Пласту - Пласт
EN

Центральний Офіс Пласту

Крайова Пластова Старшина (КПС)

Це виконавчий та адміністративний орган Пласту, який діє на професійних засадах.

Керівниця офісу, Голова КПС

Ксенія Дремлюженко

Організаційний напрям

Наталія Щербаківська

Керівниця напряму

Ну то до щастя Вітчизну мою веду! ? Тому хто якщо не я і коли, якщо не зараз? Як вихованка Пласту зі сходу, відчуваю гостру потребу та внутрішні сили в розвитку на тих теренах, де ми не представлені. Це дасть змогу більшій кількості людей реалізувати свій потенціал на повну, а відтак і потенціал України.

Олег Бабецький

Менеджер проєкту E-Plast

Пласт — неймовірно крута організація, яка потребує та заслуговує найкращих електронних сервісів.

Менеджерка з регіонального розвитку

Напрям поширення

Керівниця напряму

Катерина Смірнова

Менеджерка з інтеграції волонтерів

Вірю в те, що моя праця може змінити Пласт на краще. Суттєві зміни відбуваються не завдяки великим крокам і стрибкам, а завдяки систематичній роботі.

Виховний напрям

Владислав Мальков

Керівник напряму

Якісна робота з молоддю є ключем до розбудови України. Пласт дозволяє створювати дружню атмосферу, де діти з різних регіонів розвиваються в спільноті зі спільними цінностями і довірою один до одного. Пласт це чудовий інструмент змін суспільства. І мені подобається робити цей інструмент доступнішим та ефективнішим.

Дмитро Дем’яненко

Менеджер виховних програм; менеджер проєкту "Компетентностей"

Для мене Пласт — це те, в чому я виріс. Ще з малечку мене вчили любити Україну, бути самостійним та життєрадісним. Для мене важливо, щоб молоде покоління українців зростало всебічно та ціннісно. І Пласт дає мені можливість сприяти цьому. Вкладаючи у молодь, ми вкладаємо в майбутнє України!

Аліна Лис

Менеджерка заходів

Пласт — це середовище, в якому кожен може реалізувати себе у безлічі напрямків. Мені приносить шалене задоволення робота з однодумцями, у спільноті, яка керується вартісними пластовими цінностями. І моя ціль у команді — посприяти створенню нових можливостей до пошуку себе для кожного пластуна.

Напрям суспільно-корисних справ і мережування

Ірина Голубєва

Керівниця напряму

Вірю, що сила людей, які об’єднані єдиними цінностями і принципами, дасть потужний результат у спільній діяльності. Хочу, щоб моя родина і мої співгромадяни жили у сильній, вільній і спроможній Країні.

Валентина Крутова

Менеджерка замовлень

Я щаслива займатися тим, що мене надихає, у команді, що вміє мріяти та втілювати мрії в життя! Ми не можемо знати, що чекає на нас завтра, та "кращий шлях передбачити майбутнє — це створити його". Вірю, що Пласт здатен творити краще майбутнє, виховувати щасливих людей та будувати успішну країну!

Міжнародний напрям

Ірина Степанець

Керівниця напряму

Праця в Центральному офісі Пласту для мене – це можливість поєднувати роботу і задоволення, коли все робиться з любові в першу чергу, а не з необхідності “щось” робити.

Злата Біланін

Менеджерка по співпраці з міжнародними фондами

Уляна Жовнір

Міжнародна секретарка

Фандрейзинговий напрям

Тетяна Буць

Керівниця напряму

Ми виростали на словах пластового обіту "Плекатиму силу і тіла, і духа, — Щоб нарід мій вольним, могутнім зростав". Тому, хоч це і складно — працювати над змінами в столітній організації, але я собі часто нагадую, що зараз від нас залежить, яким буде майбутнє України.

Ангеліна Тьохта

Менеджерка волонтерського фандрейзингу

Для мене важливо, щоб робота мала соціальну місію. Я не можу працювати просто щось продаючи або ж робити якісь технічні речі. Усвідомлюючи силу спільноти під час війни, я розумію, що ми здатні на великі речі. Тому й обираю разом із волонтерами допомагати нашим військовим-пластунам, а також зростати Пласт, щоб він міг зростати дітей.

Дмитро Кметко

Менеджер комунікації з меценатами

"Змінюй себе, змінюй Пласт, змінюй Україну" — такий мій шлях і мотивація бути тут. Мене оточують люди з великим серцем та близькими цінностями і я бачу, що разом ми здатні на великі звершення і зміни.

Маґдалина Димид

Менеджерка благодійних подій

Пласт — це моє життя, я тут з 5 років, і колись я могла тільки мріяти про те, щоб працювати тут. Пласт мене виховав, подарував найкращих друзів і вибудував внутрішній стержень. Я хочу вкласти хоч маленьку частинку цього назад до Пласту, щоб подарувати дітям таке дитинство, яке було в мене.

Лілія-Марія Кіч

Менеджерка партнерств з бізнесом

Пласт дав мені якісне середовище ідейних людей, готових творити якісні зміни, ґрунтовні знання та навички, які ведуть мене по життю. Тому тепер моя черга зробити свій внесок, аби у більшої кількості людей була можливість відчути цей чар пластування!

Менеджерка з краудфандингу

Комунікаційний напрям

Дарина Попова

Керівниця напряму

Спільнота, яку творить Пласт, об’єднує сотні та тисячі неймовірних людей — талановитих, сміливих, відданих Україні. Я хочу, щоб вона розширювалась та була доступна всім, кого запалюють ті ж ідеї.

Софія Витівська

Менеджерка сайту; менеджерка по співпраці з медіа

Наталя Козак

Менеджерка внутрішніх комунікацій

SMM-менеджерка

SMM-менеджерка

Адміністративний напрям

Уляна Заболотна

Фінансовий менеджер

Пласт особливий тим, що тут можна завжди знайти те, що подобається робити, і додатково це ще й сприятиме розвитку дітей та України.

Тетяна Кузьмінчук

Проєктний бухгалтер

Я хочу бачити Пласт найчисельнішою молодіжною організацією!