26 - 27 вересня відбувся «Осінній рейд» - Пласт
EN

«Осінній рейд» – традиційний щорічний всеукраїнський змаг з пішого мандрівництва. 26-27 вересня «Осінній рейд» знову зібрав більш, ніж півтисячі пластунів й усіх охочих помандрувати.

Захід організовано 12 куренем УСП, підг. куренем УПС «Рутенія» ім. Олени Теліги та 47 куренем УСП «Передові».

Випробувати свої сили і позмагатися зібралося 108 команди, учасники яких представляли 31 пластову станиці з усієї України: Бережани, Кривий Ріг, Луцьк, Буча, Бучач, Кам’янець-Подільський, Красне, Вінниця, Житомир, Гора, Коломия, Чернівці, Підволочиськ, Кременець, Дрогобич, Запоріжжя, Зборів, Здолбунів, Київ, Львів, Івано-Франківськ, Новий Розділ, Шпанів, Рогатин, Васильків, Миколаїв, Тернопіль, Шумськ, Харків, Черкаси, Щасливе.

Сучасні виклики спонукали на проведення цьогорічного змагання «Осіннього рейду 2020» вперше у двох локаціях водночас: на Київщині та Львівщині. Стартували пластуни 27 вересня у двох точках України: село Бориничі, Жидачівський район ,Львівська область та м. Кожанка Фастівського району Київської області. Учасники за час змагу подолали від 20 до 80 км пішої ходи, подейкують, що деякі й бігом, з повним вирядом.

Не зважаючи на доволі складний маршрут, примхи мінливої осінньої погоди, мокре взуття і мозолі, учасники мали змогу насолодитися чудовими краєвидами та цікавими історичними пам’ятками рідного краю?.

?Вітаємо всіх учасників, що долучилися до цих випробувань та чекаємо з новими силами на рейді 2021!

Поділитися

Схожi новини