Квартальний звіт (I, 2021) - Пласт
EN

Пласт працює для того, щоб кожна дитина мала успішне майбутнє у своїй країні. Разом ми формуємо середовище, у якому дитина вчиться лідерству, відповідальності та роботі в команді. Це допоможе їй зростати. Пластуни роблять все від нас залежне, аби з ними зростала і Україна.

Завдяки вам у 2021 році Пласт стане доступним для нових дітей

У січні-березні завдяки вам:

35

дітей приєдналося до Пласту

20

виховників навчено для щотижневої роботи з дітьми

170

волонтерів ознайомлюються із варіантами роботи з дітьми

ДЯКУЄМО, ЩО попри все ВИ ЗАЛИШАЄТЕСЯ З НАМИ!

Зокрема у І кварталі 2021 року завдяки вашій підтримці:

Діти

35 діток  (4 гуртки) приєдналися до Пласту у Сумах, Чернігові, Києві. Радіємо, що відтепер вони мають своїх виховників, які щотижня готують їм цікаві та корисні заняття. 

Зокрема, діти у Сумах вже знають, що в Пласті виховники вчитимуть їх робити добрі вчинки, ставати кожного дня кращими над собою, любити Україну та ще багато цікавого. 

Виховники

20 виховників навчилися роботі з дітьми. Для навчання виховників ми маємо свою систему вишколів, перший з них – це 4-денне навчання основам роботи з дітьми. По його завершенню виховники вже можуть розпочати проведення занять. Та за роки роботи з гуртком таких вишколів у виховника буде ще з десяток. Діти вимагають нескінченний об’єм знань та вмінь, які виховник із задоволенням здобуває для них. 

Волонтери

170 волонтерів приєдналося до Пласту та вже пройшли навчання з пластової історії, культури та традицій. Наступний крок для них – це визначитися: бути виховником чи допомагати організовувати заходи для дітей. Та з мобільним додатком Старт-Пласт, який втілився завдяки Вашій підтримці у 2020, волонтерам вже значно простіше знайти для себе той шлях власного внеску у розвиток дітей, від якого матимуть найбільше натхнення в роботі з дітьми. 

Осередки

70 управлінців із 45 пластових осередків в рамках  ІІ Школи Організаційного розвитку вдосконалюють свої знання по роботі з волонтерами на місцях, залучення ресурсів, фінансового управління та ін. Навчання проводяться з метою, щоб пластові осередки створювали максимально безпечні та комфортні умови для розвитку дітей. Щорічно в Пласті з’являється 10-20 нових осередків, окрім того ротація управління в осередку в середньому 2 роки, то ж щорічна потреба у навчанні є постійною та важливою, так як саме в осередках відбувається вся робота з дитиною.

Друзі, ми всі неймовірно вдячні Вам за підтримку! Знайте, ви ті хто даєте дітям, а відповідно і Україні більше можливостей для розвитку.

Дякуємо, що разом ми маємо змогу розвивати Україну. Дякуємо, що Ви поруч. З повагою та пластовим вітанням СКОБ!

Фінансовий звіт