Академія Допитливого Вовчика 2021 - Пласт
EN

Ось і добігла до кінця Академія Допитливого Вовчика, яка проводилася в селі Врублівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

5-14 липня!

Табір, якого чекають щороку десятки новаків та їх батьків (ну що тут лукавити, звісно чекає і провід). Цьогоріч, змінивши локацію, ми могли насолоджуватися мальовничими берегами Дністра. У пошуках Хух-Моховинок, маленькі науковці подорожували планетами Сонячної системи, займалася науковою діяльністю, дізнавались про те, як стати більш екологічними, ну і звісно шалено розважалися! Зараз ми привезли додому не лише таборові футболки, лабораторні зошити, наліпки, відзначки, «ройовий сад, вироби з солоного тіста, мотанки та пташок з трав, ми прихопили з собою безліч знань.

Можемо показати друзям такі експерименти як «слонами зубна паста», «фараонові змії», « гейзер», розкажемо про органи чуття, будову тканин, анатомію. Можемо пофарбувати квіти в незвичні кольори, виготовити кінетичний пісок та слайми, замішати Неньютонівська рідину і навіть приготувати тортики . Ну і звісно ж веземо додому безліч спогадів, вражень та нових знайомств.

Надзвичайно важко звикати до розміреного темпу життя після таких насичених 10 днів, переглядаємо фото і не можемо повірити, що все це дійсно відбувалося з нами.

Тож хочемо дати вам одну цінну пораду. Не проґавте свій шанс долучитися до цікавої науки наступного року!

#зеленігуски

#екологічна_служба_Пласту_Роззуй_очі

#екологічне_пластування

Поділитися

Схожi новини