Крайовий інтелектуально-мистецький фестиваль "Орликіада-2021" - Пласт
EN

СКОБ!

Оголошуємо відбіркові завдання

для участі у крайовому інтелектуально-мистецькому фестивалі «Орликіада-2021»

на тему: «Загадкова історія»

Друзі, ви знаєте, що історія є невід’ємною частиною життя кожної людини.

Історія нашої планети, країни, цілого народу, міста, села, зрештою, наша особиста історія, наші злети і падіння – це те, що явно і приховано формує нас як особистостей, наш світогляд, оточення, наші мрії і реальність. Кожен день, кожна секунда і хвилина – важливі, бо це маленький крок, який веде у майбутнє, який може змінити все. Хто може сказати напевно чий незначний вчинок став переломним, або чиє рішення повернуло хід історії в абсолютно інше русло? Історія – це велика загадка, яка складається із великих та маленьких вчинків, людей та їх рішень. Без історії не було б нас. Без історії не було б і майбутнього, яке творимо ми, маючи величезний багаж знань і досвіду.

Саме тому цьогорічна «Орликіада» покликана перенести вас у прекрасний світ історії, в різні місця, епохи та періоди. Разом ми поринемо у цей чудовий та загадковий світ на зустріч пригоді, яка здатна змінити кожного із нас.

Тому ми розпочинаємо процес зголошення команд та кандидатів на Гетьманича та Гетьманівну “Орликіади-2021”, яку гостинно прийматиме Кам’янець-Подільський 5-7 листопада 2021 року Божого.

Запрошуємо команди, для яких Орликіада поки що «terra incognita» та наших давніх друзів-учасників випробувати свої сили, поринути у фантастичну атмосферу цьогорічного змагу. Адже ми усі на порозі справжньої пригоди! Щороку «Орликіада» щиро зустрічає вас і дарує кожному неймовірні емоції та враження, знайомство із цікавими людьми, зустрічі з друзями, нові знання та досвід! Ви знайдете тут багато таємниць та загадок, які кликатимуть у надзвичайну подорож до їх розгадки. Та загадка, яка, мабуть, вас цікавить найбільше – в яке ж місто поїде славетний кубок переможця? Давайте дізнаємось про це разом!

Дорогі наші кандидати та кандидатки на Гетьманича та Гетьманівну! Усім відомо, що саме ці почесні звання «Орликіади» овіяні легендами та переказами. Ніхто до кінця не знає, хто здобуде омріяний титул і мантію та зможе назавжди вписати своє ім’я в історію «Орликіади». Не секрет, що конкурс на звання Гетьманича і Гетьманівни – це неабияке випробування. Та будьте певні, ваші зусилля не минуть даремно, будуть гідно оцінені, а участь у конкурсі подарує вам унікальний досвід лідерства, здорової конкуренції та командної роботи

Вимоги до команди:

– команда має складатися із 6-8 пластунів чи/та пластунок віком 13-18 років;

– кожну команду супроводжує повнолітній впорядник/ця.

Анкета для зголошення команди тут.

Анкета для зголошення кандидатів тут.

Кінцевий термін зголошення: 10 жовтня.

11 жовтня зголошені кандидати та команди отримають на свою поштову скриньку одне завдання відбіркового туру, яке необхідно буде виконати до 17 жовтня.

Поділитися

Схожi новини