Зимові змагання з мандрівництва "Снігохід" - Пласт
EN

Одинадцяті зимові змагання з мандрівництва “Снігохід XI” 2022

Ти і твої друзі шукаєте класних зимових пригод? Запрошуємо на перегони!”Снігохід 2022″ – то є кращий друг зимових вихідних для задоволення ваших потреб.

Гукай друзів, створюйте команду та заповнюйте зголошення:https://forms.gle/bzqy4QD8HXH9fG95A

Також цього року ми вводимо залік – соло професіонали!Детальніше про реєстрацію та умови участі читайте в Положенні: https://drive.google.com/…/13oGIdW7BjAHqxloqJGH…/view…

В ньому внесені деякі зміни, порівнюючи із попереднім роком.Шукаємо можливості знову застосувати систему електронної відмітки на КП.

Змагання відбуватимуться 5 лютого на території Тернопільської області (4-го – заїзд, реєстрація)

Вкладка (організаційний внесок) становить 400 гривень з кожного учасника команди (неповнолітні члени та керівники команд у заліку А1 – 200 грн)Участь у змаганнях можуть брати всі охочі віком від 14 років. Змагатися можна в одному із таких заліків:«А1» – «юнацькі любителі», вік учасників 14 – 16 років, керівник команди – повнолітній;«А2» – «дорослі любителі» вік учасників від 16 років;«Б» – «професіонали»;«В» – «соло професіонали»;«Л» – «лижний» (в разі, якщо зголоситься 3 і більше команд, і цьому сприятимуть погодні умови).Допускаються мішані склади команд за статтю. Який залік вибирати – для професіоналів чи любителів – залежить лише від твоєї самооцінки і готовності здолати труднощі.Зголошення приймаються до 20 січня включно.(У випадку реєстрації і подання внеску з 21 січня його розмір становитиме 600 та 300 грн відповідно).

Під час змагань будуть діяти правила карантинних обмежень, які будуть актуальні на той час. Закликаємо всіх вакцинуватись! У разі, якщо через карантинні форс-мажори будуть перешкоди до проведення змагань – повідомимо завчасно.

Захід відбувається з ініціативи Пласт – український скаутинг, оргкомітет формується Тернопільський Пласт, громадською організацією Молодіжний Націоналістичний Конгрес (МНК) – Тернопіль та інших волонтерів. При сприянні Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, Саранчуківська сільська територіальна громада

Бажаємо всім здоров’я, сил, гарного настрою для тренувань і чекаємо зголошень!

Поділитися

Схожi новини