15-16 січня відбувся Вишкіл "Красно" - Пласт
EN

“Не зломимо своїх присяг!”. Під таким гаслом 15-16 січня 2022 р.Б. проходив у Пластовому вишкільному центрі міста Буча вишкіл “Красно”. Протягом двох днів понад 50 учасників з різних регіонів України віком 11-14 років здобували навички з основ практичного пластування, поглиблювали свої знання з історії та традицій нашої країни. Вчилися користуватися сучасними засобами обміну інформацією, вмінню правильно вести дискусію та уникати конфліктів. Грали в ігри на командотворення, багато співали, а також мали нічну теренівку з елементами спортивного орієнтування.

Наріжним каменем програми вишколу “Красно”, зрештою як і всіх заходів “Системи СКОБ”, була підготовка юнацтва до здачі точок Першої Проби УПЮ “Скобине крило”. Учасники мали змогу не лише отримати теоретичні та практичні знання, а й можливість скласти окремі точки цієї проби.

Особливе місце під час вишколу мало вшанування пам’яті пластунів, які полягли у російсько-українській війні. Мужності та героїзму наших побратимів, які не зломили своїх присяг, була присвячена тематична ватра та молебен.

Наприкінці лютого 2022 року відбудеться третій захід Системи вишколів та таборів для УПЮ “СКОБ”. І ним стане зимовий табір “Обережно”, який заплановано на 19-26 лютого! Про початок зголошення буде повідомлено пізніше.

Поділитися

Схожi новини