"Я збирав доньку в пластовий похід, а тепер донька і Пласт збирають мене до бою" Звіт за 13.06-19.06 - Пласт
EN

Війна триває, гинуть кращі сини та доньки України – це надзвичайно висока ціна Свободи. Кожен з нас повинен робити зусилля для того, аби вести боротьбу на своєму фронті, аби сотні життів, які були покладені за Незалежність не були марними.

“Якось я збирав доньку в перший пластовий похід, а тепер донька і Пласт збирають мене до бою. Дякую дуже за цінне доповнення, що дозволить краще бачити ворога і влучніше перетворювати його на хорошого! Дякую!” – ділиться наш захисник та передає фото вдячності за коліматорний приціл.

Разом з Вами цього тижня нам вдалось доправити допомогу 94 військовослужбовцям!

Завдяки Вашим внескам ми закупили та доправили аптечки, турнікети, приціли, прилади нічного бачення, бронежилети, форму, рюкзаки, спальні мішки та багато іншого.

Захисники діляться фотографіями вдячності кожному благодійнику та благодійниці, адже саме завдяки Вашій підтримці ця допомога стала можливою!

Хлопці дякують за те, що ми з Вами профінансували їм машину, що допоможе бути більш мобільними при виконанні бойових завдань.

Дрон літає! Хлопці та дівчата дякують за те, що вони тепер бачитимуть ворога краще, а отже й знешкоджуватимуть швидше!

Коліматорний приціл, черевики та рюкзак вже працюють на нашу спільну перемогу!

Хлопці дякують за спальники та каримати. Завдяки ним вони спатимуть в теплі, а відпочилими проганятимуть ворога з нашої землі!

Тактичні окуляри та рукавиці – це базове спорядження, яке повинне бути в кожного військовослужбовця. Вони рятують очі від осколків, а руки від мозолів. Дякуємо за те, що турбуєтесь про військових!

Ми продовжуємо збирати кошти для того, аби закупити базове спорядження для військових. Через спеку на вулиці їм критично важливо змінити зимову форму на літню.

Нам вдалось зібрати вже більше половини від потрібної суми. Долучіться до збору та одягніть військового своїм внеском.

Слава Україні!

Поділитися

Схожi новини