Наші захисники – люди великого серця! Звіт за 11-18.07 - Пласт
EN

Слава Україні! СКОБ!

Друзі-благодійники, ми дякуємо кожному та кожній з Вас за те, що своїми внесками доправляєте допомогу до пластунів військових та їхніх батальйонів!

Наші захисники – люди великого серця, які також бережуть травинок, адже кожне життя важливе!

Наші захисники минулого тижня отримали тепловізор, РПСи та підсумки, ліхтарики та тактичні рукавички – вони дякують тим, хто своїми внесками доправив їм цю допомогу!

І ще один тепловізор вже допомагає військовим краще бачити ворога та влучати точніше, тим самим наближаючи нашу перемогу!

Бінокль, яки вдалось купити та доправити за Ваші внески вже активно використовується на передовій – ворогу не сховатися від пильних очей наших військових!

Бронежилети, плитоноски, шоломи, РПСи та ліхтарики – речі першої необхідності, які вже добрались до хлопців, які щоденно бережуть наше з Вами мирне небо – дякуємо!

Минулого тижня ще бронежилети та шоломи дісталися своїх власників – відчайдушних військових пластунів. Дякуємо, благодійники, за вашу підтримку!

Ми продовжуємо отримувати запити від хлопців та дівчат з передової – давайте всі разом допоможемо захисникам із якісним спорядженням та медикаментами. А вони натомість щодня виборюватимуть нам вільну країну!

Слава Україні!

Поділитися

Схожi новини