Діти на таборі в Іспанії зібрали більше 1000 євро на сухпайки для наших захисників - Пласт
EN

Цьогорічний сезон таборів відрізняється від попередніх, проте все одно цікавий. Багато таборів відбуваються за кордоном з міркувань безпеки. Проте навіть там пластуни продовжують допомагати Україні і разом наближати перемогу.

Пласт в Іспанії організував табір для майже 100 учасників. На табір запросили також дітей з числа вимушених переселенців, які не належать до Пласту, щоб вони змогли поринути в атмосферу дружби і підтримки.

Учасники прослухали традиційні пластові гутірки (уроки для пластунів), поринули в атмосферу морського пластування, вчилися в’язати вузли, сплавлялися на байдарках.

“Такого в Іспанії ще не було. Цього року Іспанія приймала табір, про який раніше не могли думати й мріяти”, – пише організатор табору та голова Пласту в Іспанії Павло Сенатор.

Крім цього, пластуни разом молилися за мир в Україні і навіть провели благодійний аукціон на підтримку наших захисників. Діти продавали власноруч намальовані картини та торбинки. Спільними зусиллями їм вдалося зібрати 1076 євро на 200 сухпайків для українських військових.


Ти також можеш допомогти нашим друзям на передовій:

Поділитися

Схожi новини