Реєструйся на Всесвітній пластовий марафон - Пласт
EN

471 пластун та пластунка борються за Україну на передовій. Ми хочемо допомогти їм, тож анонсуємо благодійний Всесвітній пластовий марафон.

Взявши участь, Ти зможеш допомогти пластунам і пластункам у війську незалежно від того, де проживаєш.

У чому суть?

Учасники Марафону реєструються і роблять благодійний внесок. У період з 26 вересня по 15 жовтня бігають будь-де і скільки завгодно. Потім фіксують результати пробіжок у клубі Марафону в застосунку Strava.

Ми маємо ціль – зусиллями всіх учасників разом пробігти за три тижні не менше ніж 2295 кілометрів. Саме така протяжність кордону в України з росією, яку наші воїни стримують та від якої цей кордон оберігають.

Усі учасники Марафону отримають подарунки: чим більша пожертва, тим більший “стартовий пакет”. А п’ятеро бігунів/бігунок, що сумарно подолають найдовшу дистанцію за період заходу, здобудуть додаткові призи від Пласту.

Для чого збирають кошти?

Кошти із внесків Всесвітнього пластового марафону підуть на закупівлю:

  • активних навушників для захисту від оглушення та контузій пластунів у ЗСУ;
  • аптечок для порятунку українців, що страждають від обстрілів.

Як взяти участь?

Читай деталі і реєструйся за посиланням: https://bit.ly/3T2GVw6

Щоб не пропустити сповіщень, новин та нагадування про захід, переходь на фейсбук-подію “Всесвітній пластовий марафон” та клацай “Цікавить” або “Відвідаю”.

Виходь на пробіжки в будь-якій точці світу – допомагай пластунам у ЗСУ!


Всесвітній пластовий марафон організовує Пласт – національна скаутська організація України разом із осередками PLAST – Ukrainischer Pfadfinderbund in Österreich, PLAST GB Ukrainian Scouting Organisation in Great Britain, Пласт Бельгія, ПЛАСТ Чехія – Plast Česká republika, Пласт Данія / Scouting Danmark , Plast Canada – Пласт Канада, ПЛАСТ – французький осередок, Пласт Іспанія.

Поділитися

Схожi новини