110 років спільної боротьби за Незалежність – закриття збірки - Пласт
EN

Слава Україні! СКОБ!

З початком війни наша країна перетворила на один організм, в якого одна єдина ціль – вибороти Свободу. Кожен з нас перекреслив свою буденність для того, аби робити все можливе для перемоги України.

Спільними зусиллями за чотири тижні нам вдалось зібрати 6,1 мільйонів гривень. З цією сумою ми забезпечимо 1500 військових, необхідним на полі бою спорядженням: аптечками IFAK, турнікетами бандажами, гемостатиками, автомобілями, приладами нічного бачення, тепловізорами та раціями.

Завдяки Вашим титанічним зусиллям ми зібрали кошти, за які вдасться закупити все, що запланували і навіть більше! Це ще раз доводить – разом нас не перемогти!

Захисники та захисниці вже почали отримувати виконані запити, завдяки Вашій підтримці. Команда Національного Пластового Штабу безмежно дякує кожному благодійнику та благодійниці за те, що продовжуєте підтримувати українське військо!

Не коштами одними! Ми також отримали від Вас багато допомоги продукцією. А саме 7 тепловізорів, 200 аптечок, 73 турнікети, 147 гемостатичних бинтів, 159 тактичних ножиць та інші медикаменти. Частина вже в наших військових, решта в найближчий час поїде туди, де є потреба. Дякуємо Вам!

Тут ми звітуватимемо Вам про всю допомогу в межах зібрки

Аптечки IFAK, які нам передали з пластуни Німеччини вже в наших захисників у Києві. Наявність такої аптечки є обов’язковою для військових, адже це можливість надати швидку та якісну домедичну допомогу, яка може врятувати не одне життя.

Ще 10 турнікетів отримали наші захисники в Чорноморську. Для нас важливо, аби турнікети, які ми надсилаємо хлопцям були якісні та протестовані, адже в потрібний момент вони не можуть підвести.

60 турнікетів також вже під рукою в наших хлопців та дівчат. Це все стало можливим завдяки Вашій залученості – дякуємо!

Захисники в Сумах звітують, що вже отримали тепловізор, який вдалось купити завдяки Вашим внескам в межах збірки – Дякуємо!

Загалом, в найближчий час ми плануємо закупити та доправити наступне:

Ми обов’язково звітуватимемо виконання запитів з Вами, адже Ви є частиною команди, завдяки якій захисники отримують допомогу! 

Азовсталь тримається, Харків тримається, Одеса тримається – ми мусимо бути сильними заради них. Саме тому продовжуємо збирати кошти на інші потреби для того, аби ще більше захисників отримали потрібне спорядження та медикаменти в гарячих точках.

Захищаймо тих, хто захищає нас!

Слава Україні!

Поділитися

Схожi новини