Відкрито Школу організаційного розвитку Пласту - Пласт
EN

Стартувала пластова освітня програма управлінського розвитку Школа організаційного розвитку для керівників осередків Пласту.

Програма створена з метою створення умов для професійного та особистісного зростання пластових адміністраторів як управлінців, які готові ефективно розвивати власні осередки (філіали) громадської організації.

Всього на школу зголошено 45 учасників — керівники та референти ділянок осередків Пласту. З них 30 осіб з 21 осередку буду проходити повну піврічну програму.

09-10 листопада відбувся перший модуль школи у Пластовому вишкільному центрі в місті Буча, де вивчались питання сучасного лідерства, управління командою, організаційний розвиток та стратегія.

80% тренерів школи — пластуни, які мають профільну освіту й досвід з тем навчання та мають управлінський досвід як в організації так і поза нею.

20% тренерів — запрошені експерти ззовні, які мають так само профільні знання та досвід і є друзями Пласту.

Більше фото з 1 модулю тут

Щиро дякуємо лекторам першого модулю, які задали високу планку якості освітньої складової програми.

Оля Герус — лекторка з теми “Лідерство. Команда.” Голова крайової ревізійної комісії (КРК), HR директорка IT компанії.

Станіслав Андрійчук — лектор з теми “Роль осередків у впровадженні стратегії Пласту 2030”. Голова Пласту України (КПС).

Антоніна Прудко — лекторка з теми “Організаційний розвиток”. Членкиня крайової пластової ради (КПР). Вела напрямок організаційного розвитку проекту UNITER/Pact.

Віктор Артеменко — лектор зі стратегії. Cпеціалізується на проведенні стратегічних сесій, розвитку організації та створенні освітніх програм.

Марія Насєдкіна — таємна гостя школи, тема “Сучасне лідерство”. Консультантка з управління, засновниця «Дивовижні», інвесторка Urban Space 500.

Також дякуємо усім, хто здійснює доброчинні внески у підтримку школи.

Стати добродієм Пласту

Поділитися

Схожi новини