Пластунка Ірина Вовк нагороджена Орденом Вічного Вогню у бронзі - Пласт
EN

Старшопластунка зі Львова із куреня Степові Відьми Ірина Вовк удостоєна надзвичайним відзначенням в УСП − Орденом Вічного Вогню у бронзі за зразкове виконання Першого головного обов’язку пластуна (Бути вірним Богові та Україні) і невтомну волонтерську працю для військовослужбовців, які воюють в зоні АТО.

Упродовж усієї своєї діяльності у курені, Іра долучалась до низки благодійних ініціатив, зокрема проекту для сиротинців «Скільки коштує любов», була співорганізатором табору для сиріт «Забавдень».

Від початку подій на Майдані і досі Іра демонструє вірність пластовій присязі. Практично одразу після початку бойових дій на сході Іра почала допомагати українським захисникам. Спершу більше як журналістка, а потім як волонтер, в тому числі майже рік як керівник “Благодійного фонду “24”. За її плечима не лише десятки машин допомоги українським захисникам (від продовольства і медикаментів до військового спорядження), а й низка сюжетів, задокументованих фактів, спогадів вояків. За майже три роки пластунка із волонтерською місією була в зоні АТО більше двадцяти п’яти разів.

Зараз Іра продовжує свою працю, вшановуючи тих, хто поклав своє життя на передовій, знімаючи проект для ЗІКу “Полинові воїни: історії полеглих”.

Курінь Степові Відьми вітає свою посестру Іру Вовк з відзначенням. Гордимося твоєю сміливістю і твоїми великими справами!

Степові Відьми

Поділитися

Схожi новини