Юначки куреня ч. 32 ім. Олени Кульчицької організували змаг ''Міс Впоряд 2017" - Пласт
EN

26 лютого юначки 32 курення ім. Олени Кульчицької організували куріний змаг ”Міс Впоряд 2017″- це уже традиційно в 32 курені. Цю акцію Кульчицькі організовують 4 роки поспіль.

Цього року Міс впоряд було поділено на 2 частини: для молодшого і старшого юнацтва. Спершу вибрали найкраще вишколений гурток. Серед старшого юнацтва між собою змагались гуртки Іскри та Мавки. Вони показували свої знання впоряду в русі. Серед молодшого юнацтва конкуренція була між гуртками Ластівки і Сови,які демонстрували впоряд на місці.

Також того року в дівчат було дуже цікаве завдання вони повинні були переробити казку у впоряді, використовуючи і команди які є, і команди придумані спеціально для виступу. Після показу казок був індивідуальний інтелектуальний змаг , також поділений за складністю команд для молодшого та старшого юнацтва. Ще дівчата придумували собі цікаву фішку, яку мали написати і креативно оформити. У цій фішці вони розповідали про свої особливості, про які мало хто знає.

Всі з хвилюванням чекали цей момент, адже вони старались і доклали дуже багато зусиль. І ось найкраще вишколений гурток серед старшого юнацтва – Іскринки. Найкраща казка була в гуртка Мавки, а Міс впоряд стала Юля Кульчицька. З молодшого юнацтва найкраще вишколиний гурток став Сови, а найкраща казка була в гуртка Ластівки. Міс впоряд стала Вероніка Добрянська. Переможниці отримали корони, солодкі призи та багато привітань.

 

Поділитися

Схожi новини