Відбувся мотиваційний Форум для пластових виховників станиці Івано-Франківськ - Пласт
EN

8 квітня 2017 р. Божого пластові виховники мали можливість бути слухачами мотиваційних гутірок від успішних людей міста Івано-Франківська. На «Форумі для виховників» доповідачами були Ростислав Держипільський, Юрко Филюк, Вадим Войтик, о. Йосафат Бойко, Володимир Костюк.

Ростислав Держапільський (директор Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка) розповів пластунам про особливості  роботи з акторами, як керівника театру, про успіх Івано-Франківського театру в Україні та за її межами.

Як розпочинати свій бізнес та про досвід мандрів світом ділився Вадим Войтик, журналіст, директор комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр».

Про працю священнослужителя з громадою в умовах сучасного інноваційного світу та спасіння людської душі розповідав пластунам в час Великого Посту отець Йосафат Бойко, який є настоятелем парафії свв. Кирила і Методія у Крихівцях (Івано-Франківськ).

Важливо було послухати пластунам про юридичні аспекти організації пластових таборів з дітьми, юридичну відповідальність, яку несе виховникик-волонтер у роботі з дітьми від модератора Володимира Костюка, адвоката та юриста.

Про ГО «Тепле місто», його проекти, урбаністику та зміни в Івано-Франківську розповідав Юрко Филюк, підприємець-ресторатор, керівник компанії «23 ресторани».

Дякуємо всім доповідачам, які ділилися своїм досвідом, а також ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті», яка надала приміщення пластунам.

Поділитися

Схожi новини