16 червня відбулася акція «Deadline.На межі» Львівського осередку Пласту! - Пласт
EN

Цьогорічна теренова гра Deadline.На межі була проведена у форматі квесту у рівненській області та зібрала 10 команд (50 учасників) і 15 інструкторів із різних куточків України.

Містична та мальовнича локація Тараканівського форту дозволила створити атмосферу загадковості та дала змогу перенестись у часи кінця 19-го століття.

360 подоланих кілометрів, 6 годин у дорозі, 4 години, проведених на території Форту, 11 точок із завданнями, дали змогу перевірити свою відвагу та випробувати команди на міцність.

Окрім пізнавальної та розважальної складової ми стали корисними на місці історичної пам’ятки. Учасникам вдалось очистити значну територію від сміття, та вдосконалити це місце.

За результатами гри:

  • 3 місце: мішана команда “ШДР”
  • 2 місце: команда Курінь числа 82 імені Марії Старицької “Специфічні”
  • 1 місце: команда Курінь ч. 43 ім. Пилипа Орлика “ЮМП”

Яскравим та успішним проведенням акції завдячуємо нашим партнерам.

Кондитерська-пекарня Білка радо почастувала переможців квесту тортами, які стали смачною винагородою за їхні вкладені зусилля. Здорова Вода Львів забезпечила нас такою необхідною і живильною водою у спекотну літню пору. Ніхто не залишився спраглим! Завдяки партнерам – компанії East West Eurolines, нам вдалося безпечно, вчасно та з комфортом промандрувати майже 400 км. дорогами рідного краю.

Тараканівський форт досліджено, найкращих команд нагороджено, море емоцій отримано! Дякуємо усім причетним! До наступних незабутніх зустрічей?

Поділитися

Схожi новини