29-30 вересня 2018 р. Божого відбувся Великий Вир Плавні “Черемош” 2 Куреня УПС “Ті, що Греблі рвуть”. - Пласт
EN

29-30 вересня 2018 р. Б. у Яремчі (Україна) відбувся Великий Вир Плавні “Черемош” 2 Куреня УПС “Ті, що Греблі рвуть”.

У Карпатах зустрілися подруги з усіх куточків України.

Майстрували, дискутували, читали вірші Лесі Українки, співали, спілкувалися, мандрували, приймали до гурту нових подруг та кандидаток.

Зокрема, подруга Неля Ковальчук з Сєвєродонецька привезла Мавку, якій ми шили вінок. Подруга зі Львова Богдана Зінов”єва запропонувала дискусію про роль виховника/ці в осередку та значення його/її співпраці з батьками пластунів/пластунок. Подруга Наталя Кияк з Києва провела чудову пластову Свічечку Проживанням та харчуванням турбувалися подруги Оленка Пиндзин з Надвірної, Леся Машталер з Коломиї. Обов”язки Бунчужної Виру взяла на себе подруга Олеся Мороз з Києва, Писаря – подруга Юлія Билень зі Сколе, Інтенданта – подруга Оксана Василик з Іваниківки. Передала в подарунок іменні пряники подруга з Надвірної Оля Якименко. Фотографували нас подруги Наталка Літковець з Рівного, Оленка Шержукова з Харкова, Анна Герич зі Львова. Найкращі квіти для Мавки вдалися подрузі Наталі Житловій з Рубіжного/Кремінної. Історіями свого пластування ділилися також подруги Павліна Михайлищук і Уляна Шевага з Коломиї, Наталя Романів з Калуша та Анничка Королишин з Івано-Франківська. А берегли сталість наших Традицій та вели усіх крізь Вир подруги Галина Потюк та Ліна Полихата зі Львова.

Обговорили в сестринському гурті план праці Куреня на майбутній рік. Домовилися провести літню Зустріч Куреня та впроваджувати й надалі традицію таких щорічних Зустрічей.

Відбулося прийняття до Куреня нових учасниць та кандидаток.

Учасницями Куреня від тепер є Олеся Мороз, Уляна Шевага, Наталія Романів, Леся Машталер, Оленка Пиндзин. Кандидатки в Курінь: Оленка Шержукова, Павліна Михайлищук, Богдана Зінов”єва.

Обрано новий Провід Куреня:

Плавнева: пл. сен. пр. Наталія Кияк.

Заступниця Плавневої – пл. сен. пр. Ліна Полихата.

Перелесник – пл. сен. дов. Анничка Королишин.

Скальник – пл. сен. пр. Олена Шержукова.

Хорунжа – пл. сен. пр. Уляна Кульчицька.

Великий Вир Плавні «Черемош» завершився Курінною Піснею та відважним кличем Гребель.

Гей руп!

Поділитися

Схожi новини