В Івано-Франківську відбувся кулінарний вишкіл, інструкторами якого були відомі кухарі та кондитери

1-2 квітня 2017 р. Божого відбулася “Школа кулінарної майстерності 2017” в Івано-Франківську.

Протягом двох днів пластуни мали змогу навчитися мистецтву кулінарії.Учасники познайомилися з шеф-кухарями різних ресторанів міста, які охоче поділилися з ними своїм досвідом.

Також юні кулінари змогли не лише подивитися та смакувати, а й самі побували в умовах кухні, готуючи та дегустуючи.

Учасники, які отримали три перші посвідки (найвищі бали) зможуть пройти стажування в одних з найкращих шеф-кухарів, які були інструкторами заходу.

Провід вишколу хоче висловити подяку:

  • шеф-кухареві ресторану “Три мушкетери” Юрію Демківу,
  • шеф-кухареві ресторану “Copper head” Валерію Ковальчуку,
  • кондитеру готелю “Radisson Blu” Івану Вовку,
  • су-шефу ресторану “Profiterole” Арсену Кропивницькму.

А також готелю “Надія”, ст. пл. Тарасу Ковалику, ОЗО, спеціальному гостю, ведучому програм “Знак якості”, “Смачна країна” та “Сніданок з 1+1” Констянтину Грубичу.

Дякуємо за веселі гутірки, надзвичайно смачні страви та чудову атмосферу.

Опубліковано | 2017-04-05T15:34:23+00:00 05.04.2017|Категорії: Загальне|Tags: |