Пластові історії. Як Женя віднайшла Чар пластування в Миколаєві - Пласт
EN

Кожний із нас пише свою історію життя. У цій своїй історії ми проживаємо безліч ролей, будучи в той же час простою людиною, яка на перший погляд нічим не відрізняється із мільйона жителів нашої планети. Проте кожна історія є унікальною і заслуговує на свого читача.

Сьогодні ми познайомимось із дівчиною, яка є супергероєм у своїй історії. Її звати Женя, і їй 17 років. Женя є студенткою Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Вона разом із друзями розвиває пластовий осередок у Миколаєві. Женя – пластунка, Женя – супергерой, бо цього літа вона знайшла у собі суперсилу.

За коротке та спекотне літо наша тендітна та ніжна дівчина змогла пройти близько 147 км за менш, ніж 2 тижні, відвідати 5 областей, вивчити 24 нові пісні, знайти більше сотні друзів.  Її суперсила – це Чар пластування.

Для Жені Пласт – це завжди неймовірні враження, незабутні емоції та пригоди на все життя. Це те відчуття, коли бачиш людину, з якою не бачились рік і несешся з усіх сил до неї, хоча ви знайомі всього нічого. Це завжди виклик для себе, нові відкриття, те захоплення, коли вперше бачиш гори. Розуміння того, що тіло може набагато більше, ніж думає мозок. Коли починаєш бігати, щоб підготуватися до гір на Говерлі, і продовжуєш це і після неї.

Пластова історія Жені розпочалась із презентації Пласту в її школі. Зараз вона студентка, і вже сама допомагає залучати волонтерів до організації супергероїв – Пласту. Вона рада бути частинкою Великої Гри. Для Жені Пласт – найкращий подарунок життя.

Супергероєм може стати кожен із вас. Приєднуйтеся до Пласту, підкорюйте нові простори, долайте всі перешкоди та ставайте членами Великої організації супергероїв. Наша суперсила – це Чар пластування. Будь пластуном!

P.S.: Дякуємо пластунці з Миколаєва – Жені за те, що поділилась своєю історією.  Твоя історія може бути наступною. Маєш що розказати, пиши на [email protected]. Будь іскрою як мрієш бачити багаття!

Поділитися

Схожi новини