Рішення про перенесення XVI Крайового Пластового З'їзду - Пласт
EN

З метою запобігання поширенню COVID-19, враховуючи динаміку погіршення епідеміологічної ситуації в Україні, зокрема запровадження в окремих регіонах червоного рівню епідемічної небезпеки поширення COVID-19, Крайова Пластова Рада вирішила:

  • Відкласти час проведення засідання XVI Крайового Пластового З’їзду з 20-21 листопада 2021 року.
  • Встановити такий час проведення засідання XVI КПЗ: перша субота та неділя, що настануть після спливу 21 календарного дня від дати запровадження на території не менше ніж 80% областей (19 областей) України та Києва жовтого та/або зеленого рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
  • Усі інші положення, що стосуються підготовки XVI КПЗ (склад та робота підготовчих комісії, зголошення делегатів тощо) продовжують діяти  без змін.
  • Булавні та булави, які були обрані на уладових з’їздах вступають на посади після затвердження XVI КПЗ рішень уладових з’їздів, відповідно проводи Булав обрані у 2018 році виконують свої обов’язки до проведення XVI КПЗ.
  • Зобов’язати Голову КПС здійснювати контроль змін запровадження рівню епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та у разі досягнення указаних у п. 2 цього рішення показників негайно інформувати делегатів XVI КПЗ про це та про час та місце проведення засідань XVI КПЗ.

Усі новини про ХVІ Крайовий Пластовий З’їзд читай тут.

Поділитися

Схожi новини