Вони роблять все можливе та неможливе – ми мусимо бути поруч. Тижневий звіт за 23.05 - 30.05 - Пласт
EN

Слава Україні! СКОБ!

Війна триває. Вона безжальна та страшна. Наші захисники роблять все можливе та неможливе для того, аби дати відсіч ворогу, відвоювати кордони та перемогти зло. Ми мусимо залишатися поруч з ними, адже маємо спільну ціль, спільне бажання відвоювати Свободу!

Минулого тижня завдяки Вашим внескам нам вдалось доправити допомогу 312 військовослужбовцям в гарячі точки.

Ми також почали закуповувати дальноміри та вже надіслали 3 одиниці захисникам. З дня на день отримаємо оптичні приціли, які допоможуть хлопцям та дівчатам влучати чітко в ціль. Це стало можливим завдяки Вашій підтримці – дякуємо кожному благодійнику та благодійниці!

Тактичні окуляри та рукавиці, спальник та мультул вже у використанні В’ячеслава. Дякуємо за те, що допомагаєте військовим в бою!

Захисники в Сумах отримали аптечки. Хлопці також не забувають жартувати та надсилають нам фото із прихованими жартами 🙂

А поки наші захисники жартують – вороги гинуть!

Військові цього тижня також отримали якісну броню, яка берегтиме їх життя в боях. Вже скоро ми отримаємо наступну партію бронежилетів, на які очікують наші захисники.

Хлопці та дівчата дякують за дрон, який ми змогли придбати та доправити завдяки Вашим внескам! Разом ми – неймовірна сила!

Запити від хлопців та дівчат на передовій не перестають надходити, саме тому важливо не зупинятись та робити все, що в наших силах для перемоги!

Пріоритетом для нас сьогодні є базові потреби захисників. Хлопці та дівчата щоденно проходять десятки кілометрів – ми мусимо потурбуватися про них, переодягнувши їх в літню форму.

Слава Україні!

Поділитися

Схожi новини