Курінь «Лісові Чорти» організували для пластунів екстремальний вишкіл «SOS-2018» - Пласт
EN

З 6 по 9 вересня 2018 р. на теренах Івано-Франківщини відбувся Екстремальний Вишкіл Практичного Пластування “SOS-2018” від 3 куреня УСП/УПС «Лісові Чорти».

За  цьогорічною легендою учасники вишколу мали змогу бути в ролі «трибутів», які проживають в країні Карпатіум.

В часі вишколу, окрім запальних  змагань, учасники шукали прихистку у власноруч збудованих шелестах та харчувалися їжею, яку вони здобували своїми ж руками.

В цьому році на змагання прибуло 20 трибутів з різних округів,  які обирали собі рівні складності (найслабший – Гоблін, середній – Робінзон та найскладніший – Людожер) відповідно до своїх вмінь та знань. Тільки 11-ьом з 20-и вдалося «вижити» та проявити справжній хист до виживання. Є тут також переможці і ними цьогоріч на Голодних Іграх стали лише двоє: Ткачук Роман (с. Черніїв Івано-Франківська обл.) та Демич Оксана (м. Чернівці).

По завершенні вишколу всі переможці отримали свої чесно заслужені призи та зі смутком на очах вирушили додому. Учасники ще довго згадуватимуть цьогорічні Голодні Ігри, де вони знайшли нових друзів та здобули новий досвід.

Пл. сен. прих. Анатолій Миськів про SOS-2018: «Я повернувся, вижив, мінус 3 кг. Надзвичайно багато дізнався та зрозумів. Дякую Лісові Чорти “Хом’як” – Лісові Чорти Пласт Івано-Франківська за цей безцінний досвід. Ці три дня в черговий раз перевернули мій мозок догори дригом. Я Гоблін, я вижив і у мене є футболка. Також є бажання пройти все іще раз на вищому рівні . ПРИГОДИ ТРИВАЮТЬ…»

Поділитися

Схожi новини