17-18 листопада 2018 р. Божого у Львові вже вдруге відбувся кулінарний вишкіл " 10 ОвОчів " - Пласт
EN

17-18 листопада 2018 р. Божого у Львові вже вдруге відбувся кулінарний вишкіл ” 10 ОвОчів “. Разом із працівниками Холдингу емоцій “!FEST” проводу вдалось зробити так, щоб кожен дізнався щось нове, приготував 3 страви – курку карі, десерт та карбонару – і класно провів вихідні! Сподіваємось кожен пішов з вишколу задоволений та ще неодноразово використає здобуті знання.

В перший день учасники вивчали ази кулінарії. Були проведені гутірки про сервірування, нарізку, кулінарію в інших країнах. Окрім цього ми опановували правила поведінки з м’ясом, обідали смачною куркою, яку самі і приготували, ввечері провели кулінарний змаг, результати якого нас в хорошому значенні здивувати своїм смаком. Наступного дня вишкіл почався із приготування десерту “Аляски” , під розумним керівництвом Юри Пономарчука, який вже вдруге допомагає з проведенням вишколу, учасники приготували власний десерт та самі придумували, як декорувати його, робили красиві фотографії в instagram. Після цього нас чекало приготування пасти. Вона вийшла дуже смачною!

В кінці вишколу для того, щоб перевірити наскільки уважними були учасники, ми провели опитник в електронній формі. За підсумками точкування, яке велось протягом 2 днів, та балами за опитник першункою стала Марта Чернюк. Хочеться висловити подяку компаніям babaibakery, The Wall, Clew, Кінопалац, ремісничій пекарні “Культ Хліба” за допомогу у проведенні заходу та особливо Холдингу емоцій !Fest , за надання місця, де відбувався вишкіл, та проведення чудових майстер-класів. На вашій кухні панує особлива, вже рідна атмосфера.

Поділитися

Схожi новини